16 Юни 2024, 08:29 Днес (0) | Вчера (0)

Първият застрахователен продукт, създаден за МСП и еднолични търговци

23 Май 2024 08:55 ИНСМАРКЕТ по статията работи: kalin
A+ A-
Последна редакция: 23 май 2024, 08:47

В сътрудничество с OMNIASIG Vienna Insurance Group, Banca Comercială Română разширява дигиталната екосистема с въвеждането на първият застрахователен продукт, пригоден за микропредприятия и еднолични търговци, съобщават колегите ни от xprimm.com.

Застраховката може да бъде достъпна директно от мобилен телефон през George Store от клиенти, които имат бизнес акаунт в George, в няколко прости стъпки:

Проверете условията за допустимост за застраховката и се съгласете с обработката на данните

Изберете застрахователния пакет, който отговаря на нуждите на бизнеса

Прегледайте преддоговорната информация

Потвърдете данните за контакт

Изберете начална дата за застрахователния пакет

Задайте подробности за плащане

Електронно подписване на договорните документи

George Smart Protect се предлага в пакет с основно покритие, който може да бъде допълнен с допълнителни покрития.

Основен пакет:

Застраховка "Гражданска отговорност": Защита срещу щети (телесни наранявания, смърт и имуществени щети), причинени на трети лица по ваша вина.

Застраховка срещу пожар и други рискове: Покрива стоки (мебели, машини, оборудване и други инвентарни елементи, използвани в икономическите дейности) срещу пожари и други рискове като бури, кражба с взлом и др.

Застраховка на електронно оборудване: Защитава стационарно и преносимо електронно оборудване. Освен това, в случай на частична повреда на това оборудване, причинена от застраховани рискове, се предоставя обезщетение за загуба на употреба.

Пакет за покритие по избор:

Отговорност към собственика на наетото помещение

Защита срещу повреди, причинени от електрически явления

Парични застраховки

Техническа помощ на място: Покритие за различни повреди и технически проблеми, възникнали във вашите бизнес помещения или местоположения.

Техническа помощ на място, предоставена от специализиран технически персонал, е достъпна за до три събития на застрахователна година, в рамките на лимита от 2500 RON на събитие и допълнителни 1000 RON за резервни части за системи за централно отопление/термопомпи, климатични системи , откриване и алармени системи.

Застрахователната премия ще бъде изплатена в RON на застрахователя в договорения срок. Застрахователната премия може да се изплаща годишно или месечно, в зависимост от избраната опция, чрез автоматично дебитиране на сметката. Първоначалното плащане на премията ще бъде дебитирано в момента на издаване на полицата, а срокът на валидност на застрахователната полица е три години.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 14 Юни 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8136
GBP 2.4796 2.4887 2.3154
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив