23 Април 2024, 22:14 Днес (6) | Вчера (13)

Партньорство в областта на банковото застраховане на хърватския пазар

03 Февруари 2023 09:05 ИНСМАРКЕТ по статията работи: kalin
A+ A-
Последна редакция: 2 февруари 2023, 20:14

Privredna banka Zagreb dd (PBZ), член на Intesa Sanpaolo Group, обяви партньорство между Intesa Sanpaolo и Generali osiguranje с цел укрепване на операциите в областта на банковото застраховане на хърватския пазар и предоставяне на цялостна застрахователна оферта, предназначена за физически лица , семейства и компании, съобщава svijetosiguranja.eu.

Това партньорство ще комбинира познаването на нуждите и изискванията на клиентите и развитата бизнес мрежа на Privredna banka Zagreb с богатите традиции и опит на Generali osiguranje в разработването и предлагането на застрахователни продукти. По този начин уникален модел за предоставяне на банково-застрахователни услуги скоро ще бъде представен на хърватския пазар, разработен в сътрудничество с екип от международни и местни експерти, всичко това с цел да предостави на клиентите най-подходящите решения и по-добро качество на услугата.

"Чрез комбинирането на силните страни, позициите и опита на PBZ и Generali osiguranje в Хърватия, които разчитат на уважавания международен опит на своите групи майки, ние имаме възможността да създадем добавена стойност за нашите клиенти и да им предложим най-висококачествените финансови решения и превъзходни потребителски опит. Това сътрудничество представлява стъпка напред в нашето силно и ефективно партньорство за по-нататъшно подобряване и персонализиране на опита в предоставянето на услуги за защита на клиентите", каза Хрвойе Даяк, член на Управителния съвет на PBZ за операции на дребно и малък бизнес.

"Нашата стратегическа цел е да станем Lifetime – партньор през целия живот на нашите клиенти и с това партньорство сме горди да укрепим връзката си с PBZ, като предлагаме на клиентите си гъвкави решения за допълнителна защита на лица, семейства и компании в Хърватия", каза Марио Карини, президент на Управителния съвет на Generali osiguranje.

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Валидни за 16:10 22 Април 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8359
GBP 2.4796 2.4887 2.2843
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив