02 Май 2024, 11:51 Днес (5) | Вчера (0)

Ен Ен Застрахователно Акционерно Дружество - Клон София

Ен Ен Застрахователно Акционерно Дружество - Клон София
Адрес: гр. София 1404, бул. „България" № 49Б, Офис сграда „България”
Тел.: 0800 11 464
Виж всички клонови мрежи

NN Group е млада компания с богата история. Тя обхваща животозастраховането, пенсионното осигуряване и управлението на инвестиции, които доскоро бяха част от портфолиото на ING Group. През 2014 г. тези услуги се обособиха в самостоятелна компания (в съответствие с договор между ING и Европейската Комисия). Днес NN Group разчита на своя 170-годишeн опит, като същевременно носи големия потенциал за развитие на една нова компания.
По света

В NN Group се грижим за личните финанси на над 15 милиона клиенти от 18 страни в Европа, САЩ, Близкия Изток и Азия. Сред тях има физически лица, малки и средни предприятия, големи корпорации и институционални клиенти. Стремим се да предлагаме едновременно леснодостъпни и професионални финансови услуги – цел, която би била невъзможна без нашата мрежа от 12 000 служители, професионални консултанти и брокери. Помагаме, като предоставяме решения, съобразени със специфичните финансови нужди на нашите клиенти.  

NN Group включва Национале-Недерланден, NN Застраховане Европа, NN Животозастраховане Япония и NN Investment Partners. Национале-Недерланден предлага широка гама от банкови продукти на индивидуалните си клиенти в Холандия. ING Re е вътрешният презастраховател на Групата. NN Investment Partners разполага с регионални офиси в Европа, САЩ, Близкия Изток и Азия, като Холандия остава основен инвестиционен център за компанията.

Позициите на NN Group на различните пазари:

•    Холандия - 2-ро място в животозастраховането; 3-то място в общото застраховане;
•    Полша, Словакия и Румъния - 1-во място в пенсионното осигуряване;
•    Унгария - 1-во място в животозастраховането;
•    Чехия – 4-то място в животозастраховането;
•    Гърция - 2-ро място в животозастраховането;
•    Турция -15-то място в животозастраховането; 6-то място в доброволното осигуряване
•    Япония - 3-то място при застраховането от работодател.

В България

В нашите две компании NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане имаме обща цел – да помагаме на хората да осигурят финансовото си бъдеще. Тук сме от 2001 г. и предлагаме както защита срещу непредвидени рискове и финансова независимост след пенсиониране, така и съвети за инвестиционно, данъчно и наследствено планиране. При нас са добре дошли всички възможни въпроси относно личните ти финанси.

С NN Животозастраховане се възползваш и от застрахователни решения, с които спестяваш, защитаваш себе си и близките си от различни рискове, покриваш рискове и инвестираш на международните финансови пазари. NN в България обслужва над 300 корпоративни и 388 929 индивидуални клиенти чрез NN Пенсионно осигуряване и NN Животозастраховане.

Тук сме, за да предоставяме финансови решения и да те консултираме в управлението на личните финанси в пет области: инвестиционно, пенсионно, застрахователно, данъчно и наследствено планиране. Нашият опит показва, че интегрираните решения винаги са по-добри.
Твоята финансова сигурност не е лукс, а въпрос на прецизно и отговорно планиране. За да получиш финансово решение, разработено специално за теб, просто потърси консултантите на NN България.

Представляващи NN Животозастраховане лица

Дружеството се представлява заедно от всеки две от лицата:

Николай Стойков Стойков – Управител
Анастас Атанасов Петров - Директор Продажби
Диляна Димитрова Милева – Финансов мениджър
Мая Иванова Русева - Началник отдел "Правен и регулативен”

Клонове
Валидни за 16:10 01 Май 2024
    Купува Продава БНБ  
USD 1.5915 1.5924 1.8248
GBP 2.4796 2.4887 2.2881
EUR 1.9560 1.9560 1.9558
Резултати | Архив